Onze klanten

‘Muldata is een betrokken vooruitstrevende partij’

Robby Bosdijk – ICT en Finance – Kinderopvang Babbels

Wij zijn een flexibele opvangorganisatie (KDV/ BSO/ PSG/ TSO) waarbij ouders (standaard) per uur kunnen afnemen. Daarnaast bieden we opvang voor ouders met wisseldiensten. Dit heeft behoorlijke impact op onze planning en organisatie. Het vraagt om een passend softwarepakket. Muldata was acht jaar geleden de enige partij die dit kon leveren. Sinds de komst van iRosa (internetversie) is alles nog beter en uitgebreider geworden. Het werkt snel en overzichtelijk en er zijn geen beperkingen. Ook specifieke aanpassingen kunnen gemaakt worden voor de eigen organisatie. Muldata is een betrokken vooruitstrevende partij, de lijnen zijn kort en we zijn altijd snel en goed geholpen. Wij kunnen het alleen maar aanbevelen, voor kleine en grote organisaties.


‘ROSA is laagdrempelig, overzichtelijk en logisch’

Astrid van Herck – Kindercentrum Joep

Door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang heb ik met diverse softwarepakketten gewerkt. Wij zijn ‘Kindcentrum Joep’ onlangs gestart en gebruiken sinds kort ROSA. De software is laagdrempelig, overzichtelijk en logisch! Ook kan er snel geschakeld worden, dit is tevens de reden dat wij goed samengaan.

De ondersteuning vanuit ROSA is prettig, de implementatie- en starterstrainingen bieden voldoende controle en sturing om van start te gaan met de software. De kwaliteit en bereikbaarheid van de helpdesk is goed en onze aangeleverde tickets worden snel opgepakt en afgehandeld!

Kindercentrum Joep

‘ROSA is constant in ontwikkeling’

Wendy van Tongeren, KOM kinderopvang

Wij zijn een opvangorganisatie die werkt met complexe contracten, dit vraagt om een passend softwarepakket en is ook de reden dat wij voor ROSA hebben gekozen. ROSA ontzorgt en is gebruikersvriendelijk!

Sinds onze start is ROSA steeds beter en uitgebreider geworden. Daarnaast hebben wij meerdere keren maatwerk aangevraagd, we zijn blij met het eindresultaat! De ondersteuning vanuit ROSA is prima, de helpfiles zijn duidelijk, de lijnen zijn kort en er wordt snel gereageerd via het ticketsysteem.

Het gebruik van zowel het groeps- als ouderportaal en app kan ik iedereen aanraden. Het geeft overzicht, is modern en bespaart ons veel tijd!

KOM Kinderopvang

‘ROSA is zeker aan te raden aan andere gastouderbureaus!’

Sjoerdje Reuzenaar, Kidsfirst

Het Het werken met ROSA bevalt erg goed, de software is handzaam en overzichtelijk! Sinds kort zijn wij overstapt naar de Cloud, dit was even wennen, maar dankzij de juiste ondersteuning werkt het voor ons nu optimaal. De samenwerking met Muldata B.V. is prettig, we worden altijd direct en op een hele fijne manier geholpen. Tickets worden snel opgepakt en verwerkt, waardoor wij ook weer verder kunnen! Door onze manier van werken hebben wij ook een aantal keer maatwerk aangevraagd. Deze verzoeken/aanpassingen zijn soms lastig uit te leggen, maar door de expertise van de helpdesk worden we snel begrepen. Al met al zijn wij erg tevreden met ROSA!


Werk je al met een ander pakket en wil je zorgeloos overstappen?

ROSA biedt professionele begeleiding om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. We zetten in enkele stappen uw bestaande administratie over naar ROSA.

Bel ons gerust voor meer informatie

Bel 023-584 09 70