Personeelsapp

Het gebruik van de personeelsapp Mychapp Personeel, biedt veel voordelen! Zo kan een medewerker eenvoudig het rooster bekijken, zich aanmelden voor open diensten, beschikbaarheid doorgeven en het aantal opgebouwde- en gebruikte verlof (budget) uren inzien. Tot slot kan een medewerker persoonlijke documenten uploaden en zowel uren als kilometers registreren.

Functies

Een overzicht van alle functies die de Mychapp Personeel biedt.

Nieuws

Toon actuele mededelingen en nieuwsberichten aan uw personeel. Het is mogelijk om deze mededelingen in de vorm van een pushbericht naar het personeel te versturen.

Beschikbaarheid

Hierin kan een medewerker haar beschikbaarheid doorgeven. Dankzij de koppeling met ROSA kan de planner zien wie zich beschikbaar heeft gesteld op een dag waarop een invalkracht nodig is.

Rooster

Middels deze functie wordt het rooster getoond, standaard is dit het weekrooster voor de huidige week. De ingelogde medewerker wordt gemarkeerd weergegeven en kan dus snel en overzichtelijk zien wanneer hij/zij is ingedeeld. Met behulp van de navigatieknoppen kan er eenvoudig door de weken en maanden gebladerd worden.

Verlof

Hier krijgt een medewerker inzicht in het aantal opgebouwde- en gebruikte verlof(budget) uren. Het opgenomen en gereserveerde verlof kan in een detailoverzicht worden getoond. Indien verlof wenselijk is, kan de medewerker dat online aanvragen. In ROSA kan de aanvraag vervolgens worden afgehandeld.

Berichten

Dit geeft een overzicht van recentelijke mutaties die voor het personeel in het portaal zijn doorgevoerd. Dat kan bijvoorbeeld zijn: het goedkeuren van verlofaanvragen, urenregistraties of een nieuw geplaatst document in het portaal.

Uren registreren

Hier kan een medewerker wekelijks uren registreren. Om het de medewerker gemakkelijk te maken, kan de knop overnemen uit rooster worden gekozen waardoor de uren vanuit het personeelsrooster dat in ROSA is aangemaakt, automatisch worden overgenomen.

Documenten

Persoonlijke documenten zoals arbeidssovereenkomsten kunnen worden ingezien en/of gedownload. Ook algemene documenten zijn hier zichtbaar, zoals nieuwsbrieven en algemene voorwaarden.

Aanmelden open diensten

Via dit scherm kan het personeel zich inschrijven op open diensten die vanuit ROSA zijn aangemaakt.

KM registratie

Medewerkers kunnen hier maandelijks KM-registratie invoeren en beheren. In ROSA kunnen de Kilometers worden afgehandeld.

Werk je al met een ander pakket en wil je zorgeloos overstappen?

ROSA biedt professionele begeleiding om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. We zetten in enkele stappen uw bestaande administratie over naar ROSA.

Bel ons gerust voor meer informatie

Bel 023-584 09 70