Ouderapp

Bereik ouders eenvoudig en snel via de ouderapp: MyChapp kinderopvang! Verstuur actuele mededelingen, foto’s en nieuwsberichten van uw kinderopvang naar de smartphone van de ouder. Betrek ouders bij de gebeurtenissen in de opvang en bied hen de mogelijkheid om te communiceren over beschikbaarheid. Denk aan het aanvragen van extra dagen, ruildagen en het doorgeven van aan- en afwezigheid.

Functies

Een overzicht van alle functies die de Mychapp ouderapp biedt.

Nieuws

Toon actuele mededelingen en nieuwsberichten van uw kinderopvang. Het is mogelijk om deze mededelingen in de vorm van een pushbericht naar ouders te versturen.

Dagboek/Schriftje

Geef ouders inzicht in het verloop van de opvang via het digitale schriftje. Nadien kunnen zij dit verslag bewaren als PDF of uitprinten.

Toestemmingen

Ouders kunnen eenvoudig toestemmingen doorgeven. Bijvoorbeeld of ze akkoord gaan met het delen van foto’s van een kind. De toestemmingen zijn zichtbaar via de GroepsApp.

Documenten

Documenten zoals facturen, jaaropgaven en plaatsingsovereenkomsten kunnen worden ingezien en/of gedownload.

Fotoboek

Via het fotoboek kunnen foto’s eenvoudig en snel worden gedeeld met de ouders.

Informatiepagina

Beheer van gegevens.

Extra opvang/ruilen

Ouders kunnen snel en eenvoudig een extra/flexdag aanvragen, een dag afmelden/ruilen of een vakantie doorgeven. De kinderopvang dient deze aanvraag goed te keuren, waarbij u wordt geholpen of plaatsing mogelijk is. Mutaties worden direct verwerkt in ROSA en verwerkt in de GroepsApp/Online presentielijsten.

Afwezig melden

Via de Mychapp app kunnen ouders één dag of een langere periode van afwezigheid doorgeven. Mutaties worden direct verwerkt in ROSA en beschikbaar gesteld in de GroepsApp/Online presentielijsten.

Invulformulieren

Ouders kunnen eenvoudig formulieren invullen via de app, zoals een medicijnverklaring, intake en evaluatie.

Berichtenuitwisseling

Verstuur snel en eenvoudig berichten via het dagboek naar de medewerker op de groep. En ontvang als ouder een pushbericht wanneer nieuwe documenten worden geplaatst of aanvragen voor opvang worden geaccordeerd, zoals een extra dag.

Werk je al met een ander pakket en wil je zorgeloos overstappen?

ROSA biedt professionele begeleiding om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. We zetten in enkele stappen uw bestaande administratie over naar ROSA.

Bel ons gerust voor meer informatie

Bel 023-584 09 70